Avbytare: Denis Malovic, Carl Odell, Joel Jakobsson, Mirza Dubicanac och Joel Gustafsson.

Jonathan Bergeling ut - Carl Odell in 50 min
Denis Malovic ut - Joel Jakobsson in 72 min
Johan Hellström ut - Mirza Dubicanac in 82 min

MATCHKOMMENTARER
Storseger borta mot BK Höllviken och serieledning. I ÖT Smygehuk återkom Philip Borgström och Adam Norén i startelvan medan Denis Malovic och Mirza Dubicanac återfanns på bänken efter skadefrånvaro. Regnet forsade ner över Höllvikens något slitna kostgräs vilket gjorde att bollen stack iväg lite extra och spelet blev snabbt. Höllviken inledde säsongen med att förlora borta mot Husie IF med 5-3. BK Höllviken blev 3:a ifjol i division 4 men misslyckades med att kvala upp till division 3. Hemma i Höllviken var man svårslagna och förlorade endast 1 match.
ÖT Smygehuk tog tag i taktpinnen direkt och visade vem som bestämde. I den 2:a minuten slår Johan Hellström en hörna som Thom Nilsson nickar på men en försvarare täcker ochbollen går mot bortre stolpen där Vasko Mitrovic sätter dit pannan men bollen tar klockrent i stolpen. Nära en drömstart. I den 12:e minuten vänder Johan Hellström spelet fint från sin vänsterkant över till André Andersson på högerbacken. André släpper bollen rakt fram på djupet till Jonathan Bergeling som utmanar och slår ett inlägg som touchas bakåt till Thom Nilsson som från 16 meterslinjen får på ett kanonskott med vänsterfoten och bollen sitter i mål intill den vänstra stolpen till 0-1. Detta var Thoms 2:a seriemål i år. I den 16:e minuten spelar Johan Hellström bollen på djupet mot Oliver Wilson som slår ett inlägg direkt mot Vasko Mitrovic som skjuter på ett tillslag men målvakten räddar. I den 19:e minuten kastar Patrik Lippe ett inkast från mittlinjen och Vasko Mitrovic vänder upp och sprintar ifrån alla och ensam med målvakten placerar han in 0-2. Detta var Vaskos 1:a seriemål i år. I den 26:e minuten kommer Jonathan Bergeling fram på högerkanten igen och spelar bollen snett bak till Johan Hellström som skjuter direkt men Johan får se sitt avslut smita tätt utanför stolpen. Höllviken har nått läge i första halvlekens slutkvart men man prickar inte målet. Första halvlek slutar med en 0-2 ledning för bortalaget.
I paus går en skadad Thom Nilsson ut och in kommer Denis Malovic som därmed gör seriedebut. ÖT Smygehuk rivstartar även en andra halvleken. I den 47:e minuten släpper Oliver WIlson bollen på djupet till Vasko Mitrovic som spelar vidare till Johan Hellström som skjuter men målvakten räddar. I den 50:e minuten går Jonathan Bergeling ut och in kommer Carl Odell. I den 57:e minuten kontrar ÖT Smygehuk effektivt när Oliver Wilson släpper på djupet till Carl Odell på högerkanten. Carl Odell tar sig framåt och släpper bollen i sin tur på djupet bakom backlinjen till Oliver Wilson igen som placerar in 0-3 från 16-meterslinjen. Ett snyggt mål! Detta var Olivers 1:a seriemål i år. I den 59:e minuten spelar Johan Hellström fram bollen på djupet mot en framstormande Oliver Wilson som kommer i full fart i en 50/50 duell mot den utrusande målvakten och Oliver chippar bollen elegant över målvakten men bollen går tätt utanför. I den 62:a minuten gör Philip Borgström en fantastisk räddning på ett friläge och håller nollan intakt. I den 70:e minuten vinner Carl Odell boll runt mittlinjen och spelar fram den till Vasko Mitrovic som är på språng. Vasko och Oliver Wilson kommer 2 mot 1 och Vasko släpper bollen perfekt till Oliver Wilson som är fri och enkelt kan slå in 0-4. Detta var Olivers 2:a mål i matchen och 2:a seriemålet för i år. I den 72:a minuten går Denis Malovic ut och in kommer Joel Jakobsson på vänsterbacken och Patrik Lippe flyttas upp som innermittfältare. I den 77:e minuten spelar Patrik Lippe fram bollen på djupet mot Vasko Mitrovic som sprintar ifrån försvararna och ensam med målvakten placerar han in 0-5. Detta var Vaskos 2:a mål i matchen och 2:a seriemålet för i år. I den 82:a minuten byts Johan Hellström ut och in kommer Mirza Dubicanac som därmed gör seriedebut. I den 86:e minuten gör Oliver Wilson en soloraid när han tar sig förbi två försvarare och avslutar men målvakten räddar. Matchen slutar med en skön 0-5 seger där vi alla jobbade hårt för varandra. Allra mest sprang nog Vasko Mitrovic som var ett ständigt hot mot Höllvikens backlinje. Serieledning efter 2 omgångar där vi tillsammans med 5 andra lag står på 4 poäng men där vi leder på bäst målkvot.
I nästa match väntar IF Limhamn Bunkeflo på Bunkeflo IP på söndagen den 24:e april klockan 15:00.